0722 629 038 office@flaely.com Luni-Vineri, 9:45AM
Galerie proiecte recente

Portofoliul Nostru

Proiecte in lucru

Ultimele noastre proiecte

Reabilitare, modernizare, extindere si dotare cămin cultural din satul Pinticu, Comuna Teaca, Județul Bistrița Năsăud

Reabilitarea, modernizarea si dotarea căminului din satul Pinticu, Comuna Teaca, Județul Bistrița-Năsăud are ca scop accesul locuitorilor la cultura si recreere si in același timp crește gradul de atractivitate al zonei. Clădirea căminului cultural s-a recompartimentat astfel încât să îndeplinească condițiile necesare funcționării normale și în siguranță conform legislației în vigoare.

Flaely GRUP

Reabilitare si modernizare camin cultural Sintejude

În cadrul acestui proiect s-a urmărit reabilitarea si extinderea unei instituții de interes public. În cadrul capitolului de rezistenta s-au realizat următoarele: fundații din beton armat, turnare placă, realizare zidărie, realizare centura perimetrala din beton, montare planșeu din lemn, șarpantă din lemn. Elementele de finisaj realizate sunt: învelitoare din țiglă ceramică, tencuieli decorative pe pereți si placări cu piatră de calcar pe soclu și zugrăveli interioare in vopsele lavabile. Pe partea de instalații s-a urmărit realizarea tuturor tipurilor de instalații necesare funcționării la standardele actuale a corpului de clădire.

Flaely GRUP

Locuințe sociale pentru comunitățile de romi, județul Bistrița Năsăud, comuna Budacu de Jos, sat Jelna

S-au executat lucrări de construire un modul locuințe a câte 7 apartamente și construire un modul șopron pentru lemne cu 7 boxe.

Flaely GRUP

Construire Cămin Cultural în localitatea Stupini, comuna Sânmihaiu Câmpie, judeţul Bistriţa-Năsăud

Lucrările au constat în construirea unui Cămin Cultural, în localitatea Stupini, care să asigure nevoile socio-culturale ale comunităţii, dotarea Căminului Cultural cu obiecte specifice activităţilor care se vor desfăşura, amenajarea de spaţii verzi, crearea accesului auto şi pietonal spre imobil, realizarea unui sistem de încălzire a spaţiilor interioare cu centrală termică cu funcţionare cu combustibil solid și realizarea de branşamente la utilităţi (energie electrică, apă potabilă).

Flaely GRUP

Reabilitare, modernizare, dotare si extindere cămin cultural din satul Reteag, comuna Petru Rares, judeţul Bistriţa Năsăud

Lucrările au constat in realizarea unei extinderi parter pe latura S-V a construcţiei existente , care să cuprindă: grupuri sanitare separate pe sexe, grup sanitar pentru persoane cu dizabilităţi, spălător pentru mâini, magazie pentru depozitare mobilier (scaune, mese), lucrări de reabilitare si dotare a căminului.

Flaely GRUP

Lucrări de amenajare parcare auto, spații verzi și platforme, amplasare boxe metalice pe strada Miron Cristea (zona blocuri C1 – C7, D1) din orașul Năsăud

În cadrul lucrării din orașul Năsăud, pe str. Miron Cristea, zona blocurilor C1-C7, s-au realizate următoarele lucrări: desfacerea betoanelor existente, terasamente, montarea pavajelor și a bordurilor, amenajarea spațiilor verzi din zonă, montarea sistemului de iluminat și montarea unui sistem de colectare ape meteorice.

Flaely GRUP

Reabilitare, modernizare, extindere si dotare camin cultural localitatea Sopteriu, comuna Urmenis, judetul Bistrita Nasaud

Lucrările au constat în amenajarea completă a parterului construcției existente și executarea unei extinderi, pentru a putea amplasa în extinderea propusă: un spațiu pentru artiști (vestiar, toaletă, spații anexă), un spațiu pentru grupuri sanitare și un spațiu pentru centrala termică și bibliotecă.

Flaely GRUP

REABILITARE SI MODERNIZARE SCOALA PRIMARA LUNCA

AMPLASAMENT Scoala primara din satul Lunca, comuna Sieut, jud. Bistrita-Nasaud.
DATA INCEPERE: 12.06.2017
DATA FINALIZARE: 12.01.2018

Flaely GRUP

Capela mortuara localitatea Budesti

Lucrările au constat în construirea unui imobil cu destinația „capelă” in localitatea Budești, pentru a asigura desfășurarea activităților serviciilor funerare la standarde/cerințele de calitate recomandate de legislația în vigoare.

Flaely GRUP

Reabilitare si modernizare scoala gimnaziala Mititei, Comuna Nimigea corp cladire 1, jud. Bistrita-Nasaud

Lucrările au constat în: reabilitarea termică a clădirii, instalații de alimentare cu apă, amenajări exterioare și finisaje interioare.

Flaely GRUP

REABILITARE SI MODERNIZARE SCOALA GIMNAZIALA MITITEI CLADIREA B. COMUNA NIMIGEA

Lucrările au constat în: asigurarea grupurilor sanitare, igienizarea totală a clădirii și refacere finisaje, interioare

Flaely GRUP

CAPELA MORTUARA, LOCALITATEA COMPONENTA SARATA

Clădirea construită care se dorește a fi o capelă mortuar ce să asigure accesul locuitorilor din localitatea componentă Sărata la servicii funerare conform standardelor europene. Clădirea-capelă mortuară cuprinde: terasa acoperită, sala oficiere slujba, camera rece și grup sanitar.

Flaely GRUP

CAPELA MORTUARA, LOCALITATEA COMPONENTA VIISOARA

Clădirea construită care se dorește a fi o capelă mortuar ce să asigure accesul locuitorilor din localitatea componentă Viișoara la servicii funerare conform standardelor europene. Clădirea-capelă mortuară cuprinde: terasa acoperită, sala oficiere slujba, camera rece și grup sanitar.

Flaely GRUP

CONSTRUIRE DISPENSAR MEDICAL RURAL IN LOC. GALATII BISTRITEI, JUD. BISTRITA-NASAUD

S-a construit corp clădire pentru dispensar uman și locuința de serviciu, regim de înălțime P+E. La parter sunt amplasate: centrala termică, grup sanitar femei, grup sanitar bărbați, grup sanitar pentru persoane cu dizabilități, un cabinet medical pentru stomatologie ce conține următoarele: o sală de așteptare, depozit deșeuri, un spațiu tehnic, două vestiare, grup sanitar și duș, un cabinet medical ce conține: două vestiare, un grup sanitar și duș. La etaj se află: grup sanitar femei, grup sanitar bărbați, un depozit, o sală de așteptare, un cabinet medical ce conține: două vestiare, grup sanitar, duș, un alt cabinet medical pentru tratamente ce conține: două vestiare, grup sanitar, duș și depozit deșeuri.

Flaely GRUP

Reabilitare, modernizare si dotare camin cultural in loc.Dumbraveni, com. Ciceu-Giurgesti, jud. Bistrita-Nasaud

Reabilitarea, modernizarea și dotarea clădirii, recompartimentarea interioară a unor spații în vederea aducerii acesteia la nivelul standardelor actuale, termoizolarea acesteia, asigurarea unui sistem de încălzire performant.

Flaely GRUP

REABILITARE ENERGETICA SI MODERNIZARE SCOALA GIMNAZIALA IN LOCALITATEA BREAZA,COMUNA NEGRILESTI, JUDETUL BISTRITA NASAUD

Reabilitarea enegetică, modernizarea clădirii existente și dotarea cu mobilier nou astfel încât să corespundă atât nevoilor comunei privind spațiile școlare și educaționale cât și normelor și legislației în vigoare.

Flaely GRUP

REABILITARE SI MODERNIZARE SCOALA GIMNAZIALA SEBIS

Reabilitarea și modernizarea clădirii a presupus lucrări de înlocuire în totalitate a șarpantei și învelitorii din tablă, înlocuirea sistemului de burlane si jgheaburi, realizarea sistemului termoizolant cu polistiren având grosimea de 10 cm, realizarea accesului la grupurile sanitare prin interiorul clădirii, dotarea ușilor cu sistem de autoînchidere, reabilitarea instalației electrice, instalarea sistemului anti-trăsnet, igienizarea totală a clădirii prin refacerea finisajelor interioare

Flaely GRUP

REABILITARE SCOALA GIMNAZIALA ''GRIGORE HERINEAN'' IN LOC. GALATII BISTRITEI , COM. GALATII BISTRITEI JUDETUL BISTRITA NASAUD

Reabilitarea imobilului existent astfel încât acesta să corespundă tuturor normelor, exigențelor și standardelor actuale prin realizarea tuturor măsurilor necesare aducerii clădirii în concordanță cu legislația în vigoare în ceea ce privește securitatea la incendiu, înlocuirea șarpantei și a învelitorii din țigla existente, termoizolarea clădirii cu sisteme termo de fațadă, soclu și planșeu, înlocuirea instalațiilor electrice existente.

Flaely GRUP
freebuild

Contact

Tel. : +0722 629 038
Email : office@flaely.com

freebuild

Sediu

Strada Pepinierei nr. 12, 420006
Bistrița, România

freebuild

Cere ofertă

Sună chiar acum sau completează
formularul de la contact.